De maatregelen met betrekking tot Corona worden steeds verder aangescherpt. Wij volgen de landelijke richtlijnen van onze beroepsorganisatie en RIVM.

Dat betekent dat we voor de echo´s, met pijn in ons hart, harde aanpassingen hebben moeten doen; alleen de medisch (echt) noodzakelijke echo’s gaan door. Dit zijn de termijnbepaling (tussen de 10-12 weken) en de 20-weken echo’s.

Dit betekent dat wij PER DIRECT alle overige echo’s niet meer zullen maken (de echo rond de 8 weken en de echo bij 34 weken doen we tot nader order niet meer).

Als je een afspraak voor deze echo hebt staan, gaat deze dus niet door! Mocht je een echo bij 34 weken in combinatie met hebben met de bloeddruk, dan word je gebeld. Je hoeft ons zelf niet te bellen.

Wij snappen dat dit voor velen van jullie een enorme teleurstelling is, maar wij kunnen niet anders dan deze richtlijnen volgen, zoals iedereen dit in de hele regio doet.

De situatie in onze ziekenhuizen wordt steeds nijpender en we proberen met man en macht de overdracht van het virus te voorkomen, daarom deze heftige maatregel.

We hebben de afgelopen periode ervaren dat onze zwangeren stoer en flexibel zijn, het is veel inleveren voor jullie en we begrijpen dat dat erg lastig is. Mochten jullie hier vragen over hebben, mail of bel ons dan.

We rekenen nu ook weer op jullie begrip, blijf thuis, blijf gezond, blijf sterk!

Terug naar boven